Біологічно активні добавки CCI і RBC

Застосування біологічний активних добавок

Головна » Статті » Школа Здоров'я - Академіка О. А. Бутакововой

Утворення крові

Практично, всі стикалися коли-небудь з таким захворюванням, як анемія. Хтось чув, у когось з родичів є. І чим нам пропонують лікуватися? Нам пропонують є їжу, багату залізом: їсти яблука; пити солі заліза з пляшки; є гематоген (варену бичачу кров), що, в принципі, не дуже добре; є печінку сиру, яку не можна є, тому що всі віруси, грибки, бактерії, паразити, все знаходиться в сирій печінці, оскільки це найбрудніше місце у тварин. Ще що? Гранати, шоколад, гречка, ікра чорна і червона. «Шоколадне» життя виходить у хворого анемією. А якщо це дитина, що йому рекомендувати? Печінку він не їсть в принципі. Ще що? Сік гранатовий. Мало дітей, які б із задоволенням пили гранатовий сік.

Ось тому 40% населення планети страждає анемією. При цьому вони їдять печінку, їдять яблука, вводять залізо внутрішньовенно, внутрішньом'язовий, приймають пероральний як хочете, а анемія як була, так і є. А дистриб'ютор мені ще питання: «Скажіть, Ольга Олексіївна, а тварини хворіють на анемію?» Я говорю «Звичайно. А як же!» Вона говорить: «А якщо у корови виникне анемія, вона, чим лікуватиметься?» Питання! Чим лікуватиметься корова, якщо у неї виникне анемія? Чим лікуються собаки? Травою! Не печінкою, не гранатами. Значить, існує інший механізм підтримки крові! Саме про це зараз і піде мова.

Молекула гемоглобіну складається з 514 амінокислот, з яких 7 ніколи в організмі не синтезуються, ні за яких умов. Вони повинні поступити тільки з їжею. І в кожній молекулі гемоглобіну всього 4 атоми заліза. У еритроциті багато молекул гемоглобіну, але залоза в кожній молекулі всього 4 атоми.
Щодня в організмі вмирають до 3 млрд. еритроцитів. У кожній же молекулі гемоглобіну по 4 атоми заліза. Куди дівається все це залізо? Перерозподіляється! Воно може через вуха піти? Не може! Воно всередині, в організмі. Значить, залоза нам цілком хапає. Значить, щось інше не вистачає!

Залізо залишається в організмі, проходячи через цілу ланцюг перетворень, воно переходить в кал. Виходить коричневий фермент, тому кал у нас коричневий.
Так от, поки до нас не поступить молекула, в якій знаходяться 514 укладених в кружечок амінокислот, і вони не утворюють 4 місця для посадки атома заліза, нічого не відбудеться, т.к нічого в кістковому мозку не синтезується. А 514 амінокислот знайти в організмі навіть на 1 еритроцит практично нереально. Де ми візьмемо 7 незамінних? 7 незамінних амінокислот, ми вже з вами знаємо - це сире м'ясо, сира риба, це сирий сир, це сире молоко, це авокадо, це несмажені насіннячка, це сирі горіхи, це соя, і т.п.

Як тоді відбувається утворення крові, звідки береться сировина? Адже щодня трильйони молекул крові вмирають. Відповідь прийшла несподівано. Відкривши медичну енциклопедію, я виявила, що, виявляється, молекула гемоглобіну людини - точна копія молекули хлорофілу у рослини. Тільки у нім замість заліза 4 атоми магнію. Точна просторова структура, один в один. Жодної зайвої амінокислоти, нічого. Тільки 4 атоми магнію. І виявляється, що вітамін В12 (всі чули, що вітаміни В12 потрібні для кровотворення) це точна копія молекули хлорофілу, тільки замість 4 молекул магнію-4 кобальту. І тому вони називаються цианокобаламін. І, найімовірніше, в кістковому мозку відбувається збірка. Тобто у молекул зеленого хлорофілу рослини, проходячи через якісь структури кісткового мозку, у присутності вітаміну В12, 4 атоми магнію через кобальт, міняються на 4 атоми заліза, якого в організмі повно, і у результаті виходить еритроцит. Одна умова - для того, щоб була кров, ми повинні з'їсти хлорофіл.
Дуже повезло корові і дуже не повезло нам з вами. Тому що важ хлорофіл у рослини знаходиться в листі. Це не плоди, це саме листя. І існує тільки 10 видів хлорофілу, який ми можемо використовувати в своєму харчовому ланцюзі. Це принципово важливо. І саме ці 10 видів хлорофілу ми чомусь не використовуємо. Або використовуваний в обмеженій кількості. Скажімо так: хто знає, той використовує. Щоб у нас вийшов гемоглобін, нам треба регулярно їсти: кропиву, щавель, салати, петрушку, зелень, шпинат, лук зелений порей, зелень пшениці, водорості зелені, базилік, черемшу, кинзу. А зараз подумайте - ваші діти це їдять? Лук, кинзу, петрушку, кріп, селеру? Немає! Ось і важ відповідь. Звідки у людства буде кров? Точно вам можу сказати, китайці, японці сидять на зелені, просто сидять на ній. Там сорок видів салату. У нашому ж раціоні зелени мізер. З лікарських трав кропива - супер хлорофіл. У борщ додаємо. Якщо зварили при 60 градусах, це нічого, але якщо при 100 градусах - це вже не хлорофіл. І яблуко не хлорофіл, і груша не хлорофіл. І гранат не хлорофіл. Зелене яблуко, зелена капуста брокколі - це не листя. Хлорофіл - це листя, листя салату, кропива і т.п.

Той, хто не їсть хлорофіл, не має сировини для виробництва гемоглобіну. Мало того, хлорофіл повинен бути сирим, він не повинен бути варений, солоний або консервований. З солоної черемші ми нічого не отримаємо. Їсти треба не просто хлорофіл, а хлорофіл в сирому вигляді. Водорості практично не засвоюються. Нобелівська премія у чеського професора за те, що він довів, що хлорофіл є суперсорбентом і ні за яких умов не розчиняється в нашому організмі. У нас немає ферменту для його розчинення, і ми отримуємо з нього тільки мінерали, а вся клітковина залишається в кишечнику. Морська капуста важко перетравлюється. Фукуси взагалі не перетравлюються.

У цьому і полягає вся проблема. І є тільки п'ять харчових рослин, які містять супер хлорофіл.
Перше - спіруліна, ми її переварюємо, чудово засвоюємо, тому її всю і з'їли. Вона була в двох озерах, зараз її там немає. Доводиться культивувати. Друге - люцерна. Третє - найлегша водорость - хлородофілус. Четверте - кропива. І сюди ж можна віднести під номером п'ять зелені маси - проростки ячменю, проростки пшениці, зелень будь-якої злакової рослини. Вони містять хлорофіл, але вони ще не листя. Їх можна з'їсти. Коли вони стануть листям, вони стануть для нас незасвоюваними. І саме тому люди не можуть зробити нормальну кров ні собі, ні дітям: ми постійно недоотримуємо зеленої хлорофілової маси.



Джерело: http://coralclub.ucoz.ua
Категорія: Школа Здоров'я - Академіка О. А. Бутакововой | Додав: zdorove (14.10.2009)
Переглядів: 1675 | Теги: Утворення крові, Сердечно - судинна система, Інформація про кров | Рейтинг: 0.0/0