Біологічно активні добавки CCI і RBC

Ай Кью – I.Q.

    60 капсул 

Докозагексаеновая кислота (ДГК) - відноситься до поліненасичених жирних кислот омега-3, які є незамінними елементами живлення, тому що не утворюються в організмі людини. Велика кількість ДГК міститься в риб'ячому жирі деяких видів риб (скумбрія, сардина, лосось), зоопланктоні, морських молюсків, дінофітових мікроводоростей.
До недавнього часу основним джерелом ДГК був риб'ячий жир. Тепер компанія ІХС представляє докозагексаеновую кислоту рослинного походження - з олії мікроводоростей.

Вступаючи в організм, докозагексаеновая кислота, в першу чергу, накопичується в мембранних структурах головного мозку, сітківки ока та репродуктивної системи. ДГК - основний будівельний матеріал, що становить 30% мозкових клітин і головний елемент сітківки ока.
ДГК є переважаючою поліненасичених жирних кислот в людському грудному молоці, тому це вкрай важливе речовина для належного розвитку мозку, очей та нервової системи дитини.

Люди з високим вмістом в сироватці крові докозагексаеновой кислоти майже в два рази рідше страждають на слабоумство і на 39% - рідше хворобою Альцгеймера. Докозагексаеновая кислота знижує рівень протеїну в організмі - при його підвищенні розвивається хвороба Альцгеймера. Більш того, похідний від ДГК елемент, «нейропротектін 01», виробляється в головному мозку людини і також відіграє істотну роль у захисті клітин мозку від відмирання. Встановлено, що у людей, які страждають на хворобу Альцгеймера, в певних областях мозку, що відповідають за пам'ять і розумові процеси, спостерігається знижений вміст «нейропротектіна» в 20-25 разів у порівнянні з аналогічними частинами мозку здорової людини.

Продукт IQ має гіполіпідемічну, гіпохолестеринемічними, протівосклеротіческім дією. Жирні кислоти виводять холестерин з організму, тому регулярне доповнення раціону людини омега-3 жирними кислотами дозволяє значно знизити ризик розвитку та прогресування захворювань, викликаних атеросклерозом, таких як ішемічна хвороба серця, дисциркуляторна енцефалопатія, а також облітеруючі захворювання нижніх кінцівок.
За рахунок антитромботичного дії омега-3 жирні кислоти гальмують агрегацію тромбоцитів, незначно підвищують час згортання крові, покращують реологічні властивості крові, сприяють лізису свіжих тромбів, тим самим зменшують ризик інфаркту міокарда та інсульту.
Протизапальну дію омега-3 жирних кислот перешкоджає розвитку ревматоїдних захворювань.
Вітамін А і вітамін Е посилюють дію ДГК, надають антиоксидантний захист, попереджаючи окислення подвійного зв'язку в жирних кислотах.

Склад: докозагексаеновая кислота (з олії водоростей), вітамін А, вітамін Е, соняшникова олія.