|
Ассимилятор – Assimilator 90 капсул
Травні ферменти - гарант оптимального перебігу процесу травлення. Ферментами називають біологічні каталізатори, що сприяють розщепленню і перетравлення їжі. Ферменти відрізняються винятково високою активністю і діють тільки на одне речовина або субстрат. Людський організм здатний виробляти ферменти у великих кількостях і запасати їх на деякий час, забезпечуючи тим самим нормальну життєдіяльність. За наявності або відсутності таких запасів можна судити про здоров'я людини. Остаточним результатом травлення є розщеплення вуглеводів до моносахаридів (в основному до глюкози), білків - до амінокислот, ліпідів та жирів - до жирних кислот і гліцерину, нуклеїнових кислот - до підстав, нуклеозидів і пентоз. В результаті трансформації поживні речовини всмоктуються через стінки кишечнику в кровоносну систему, будучи готовими для внутрішньоклітинного метаболізму в органах і тканинах. Для підтримки нормальної кількості ферментів в організмі найчастіше необхідно вживати їх додатково у вигляді біологічно активних добавок до їжі, наприклад асиміляторами. Що входять до складу асиміляторами ферменти - амілаза, лактази, сукраза, мальтаза - сприяють найбільш повному перетравлювання вуглеводів, включаючи крохмаль, продукти його розщеплення і дисахариди. Мальтаза - сприяє розщепленню мальтози (що утворюється в організмі в результаті перетравлення крохмалю і глікогену) до глюкози. Лактаза - фермент, що перетворює цукор на глюкозу і галактозу. Сукраза - розщеплює сахарозу до глюкози і фруктози. Целюлазу, не синтезуються травної системою людини, необхідна для перетравлення рослинних волокон. Прийом целюлази підвищує харчову цінність фруктів і овочів. Крім того, вона звільняє розчинні волокна для зв'язування холестерину і токсинів в травному тракті. Протеаза - бере участь у розщепленні білків і може сприяти руйнування білкових патогенних мікроорганізмів, допомагаючи імунній системі. Ліпаза - необхідна для розщеплення жирів до жирних кислот і може використовуватися в програмі регуляції ваги. Асиміляторами сприяє: - Поліпшенню травлення і засвоєння їжі; - Профілактиці дисбактеріозу; - Зменшення прояви алергічних реакцій; - Покращення стану при різних видах анемії; - Постачання клітин киснем та поживними речовинами; - Підвищення імунного статусу організму. Склад: протеази, амілаза, ліпаза, целюлазу, сукраза, мальтаза, лактази, вітамін А, вітамін D, Aulterra (суміш мінералів), подрібнений корал, допоміжні речовини. |
|
Copyright MyCorp © 2024 |