Біологічно активні добавки CCI і RBC

Слім Шейк Шоколадний Slim Shake Chocolate

 порошок 616 г 

Слім шейк - продукт з приємним смаком, що сприяє зниженню надлишкової ваги. Суміш легкозасвоюваних протеїнів і вуглеводів, а також патентовані какаокластери (або нанокластери з ваніллю) забезпечують низькокалорійною напою, допомагаючи тим самим втрачати зайві кілограми.

Слім Шейк випускається двох видів: шоколадний і ванільний - любителі шоколаду тепер можуть задовольнити потяг до шоколаду без ризику видужати; а ванільний Слім Шейк чудово підходить для приготування фруктово-ягідних коктейлів.

Слім Шейк містить спеціальну суміш білків сої та пшениці, легко засвоювану з багатим амінокислотним складом і максимальною користю для організму.

Соя, що входить до складу Слім Шийка, є одним з найбільш багатих протеїнами продуктів. Соєві боби містять, в середньому, 35% білка, 9% вуглеводів, 17% жирів. Засвоюваність організмом білків сої складає 80-100%. Склад і повноцінність білка сої порівнянні з ідеальними білками (білком яйця і жіночого молока).

Додані в продукт вітаміни й мінеральні речовини благотворно впливають на обмін речовин, сприяють зміцненню імунної системи та здоров'я в цілому.

Вітамін C бере безпосередню участь у багатьох окисно-відновних процесах в організмі, в обміні амінокислот, вуглеводів, жирів, активації ряду ферментів. Підвищує розумову і фізичну працездатність, активізує основний обмін.

Вітаміни В1 і B2 сприяють спалюванню отримуваних з їжею білків, вуглеводів і жирів для забезпечення потреб організму в енергії та активації процесу регенерації клітин.

Нікотинамід входить до складу ферментів, що беруть участь у клітинному диханні і обміні білків, що регулюють функції органів травлення.

Пантотенова кислота бере участь у метаболізмі жирних кислот, виявляє гіполіпідемічну дію і активізує окислювально-відновні процеси.

Біотин необхідний для нормального метаболізму жирів і білка, робить позитивний вплив на стан шкіри і волосся.

Кальцій бере участь у формуванні кісткової тканини і зубів, нормалізує роботу м'язових тканин, серцеву діяльність, сприяє зміцненню нервової системи.

Цинк є кофактором великої групи ферментів, що від нього залежить робота більше 300 ферментів, що беруть участь у білковому та інших видах обміну.

Дія міді на вуглеводний обмін проявляється через прискорення процесів окислення глюкози, гальмування розпаду глікогену в печінці. Мідь входить до складу більше 200 найважливіших ферментів, таких як цитохромоксидази, тирозинази, аскорбіназа та ін.