Біологічно активні добавки CCI і RBC

Тру Лецитин - True Lecithin

 120 капсул 

Лецитин - попередник ацетилхоліну і основна складова мієлінової оболонки мозку і нервових волокон (17% периферичної нервової системи і 30% мозку).

Лецитин прискорює окислювальні процеси, забезпечує нормальний обмін жирів, покращує роботу мозку і серцево-судинної системи, сприяє засвоєнню вітамінів А, D, Е і К, підвищує опірність організму дії токсичних речовин, стимулює жовчовиділення, утворення еритроцитів і гемоглобіну.

Основними складовими лецитину є холін і інозитол, які належать до вітамінів групи В і важливі для підтримці балансу холестерину, здоров'я нервової і серцево-судинної систем. Холін необхідний для синтезу гормонів, освіти ацетилхоліну - найважливішого нейромедіатора. Інозитол важливий для функціонування і зростання нервових клітин, для роботи мозку, печінки, підшлункової залози, кришталика ока.

Лецитин бере участь у багатьох біохімічних процесах. Будучи антагоністом холестерину, він сприяє виведенню холестерину шляхом зв'язування його з жовчними кислотами, перешкоджає утворенню каменів у жовчному міхурі.

Лецитин відновлює структуру клітинних мембран, покращує кровообіг, статеву функцію, запобігає шлункові та кишкові захворювання, перешкоджає появі надлишкової маси тіла.

Лецитин корисний вагітним і жінкам, що годують, тому що він бере участь у формуванні мозку і нервової тканини дитини, забезпечуючи їх нормальний розвиток.

Встановлено, що лецитин рослинного походження ефективніше лецитину тваринного походження.

Синтезується в організмі лецитин - це лише невелика частина від добової дози, тому необхідно його надходження ззовні. Дефіцит лецитину тягне за собою дратівливість, підвищену стомлюваність, погіршення пам'яті і здатності зосередитися, безсоння, порушення функцій печінки.

Псоріаз, пов'язаний з неправильною переробкою жиру, супроводжується високим рівнем холестерину. Застосування лецитину знижує рівень холестерину, що полегшує симптоми псоріазу і приводить до поліпшення стану.

Основні ефекти лецитину:
покращує роботу мозку і серцево-судинної системи;
сприяє засвоєнню вітамінів А, D, Е і К;
підвищує опірність організму впливу токсинів;
сприяє зниженню рівня холестерину;
сприяє відновленню структури печінки;
регулює вироблення жовчі;
попереджає розвиток цирозу;
слугує профілактичним засобом проти склерозу;
стабілізує рівень тригліцеридів у крові;
бере активну участь у передачі нервових імпульсів.