Це унікальні натуральні продукти з коралів Санго, що виростають лише в Японському морі. Насправді в їх складі, окрім кальцію, ще 69 мінералів у формі, легко засвоєній організмом. Що ж вдає із себе корал? Це продукти переробки мікроорганізмів гидрозонов що живуть лише виключно в теплій і чистій океанічній воді. Організм людини краще всього засвоює мікроелементи, перероблені рослинами і мікроорганізмами. Звичайні елементи у вигляді так званого сухого залишку у воді наш організм практично не засвоює. Більш того вони частково відповідальні за відкладення солей в організмі (шпильки на хребцях, шпори п'ят, артрозо-артріти, желче- і сечокам'яна хвороба і так далі). На сьогоднішній день жоден з медичних препаратів не може забезпечити таку кількість мінералів і їх збалансованість в одному продукті. У 1957 році професор університету Окаяма Юн Кобаяси довів, що висока тривалість життя населення островів Окінава і Токуносима пов'язана з високою мінералізацією води, яку вони п'ють. Так склалося, що ці два острови розташовуються на коралових рифах. З кінця 1950-х років в Японії почалося масове виробництво і вживання коралової води. В даний час більше 4 мільйонів японців регулярно використовують продукти з кораловим кальцієм. У Японії двоє учених — Котто і Юн — досліджували вплив коралової води на підвищений тиск. У щурів з підвищеним артеріальним тиском через 4 тижні прийому коралової води тиск нормалізувався. Японський учений Ямото написав книгу «Послание води». Він довів, що жива вода добре кристалізується. Вона несе в собі інформацію про навколишній нас світ. Звукові коливання, що виникають при звучанні важкої музики, обробка води з'єднаннями, що виділяють активний хлор, хімічні речовини, водопровідні труби руйнують структуру води. Вона стає практично непрігодной для пиття, але саме такий воду в основному ми і п'ємо. Це є одній з важливих причин розвитку існуючих хвороб і появи нових. Адже ми на 70-80% складаємося з води, і сила нашого здоров'я багато в чому визначається питною водою. Корал Санго відновлює кристалічну решітку води, навіть якщо ця вода пройшла через іржаві водопровідні труби. У 1991 році японський учений Футамура, провівши експерименти на щурах, довів високу ефективність коралового кальцію як джерело мінералів для розвитку кісток. Після цього в Японії почали використовувати його при хірургічному лікуванні остеопорозу і отримали відмінні результати. В даний час накопичуються результати позитивного використання коралової води при пероральному (через рот) прийомі для лікування остеопорозу, гіпертонічної хвороби хвороб накопичення (артрозо-артріти, радикуліти, шпори п'ят і ін.). Через 2-3 місяці регулярного прийому коралової води в 80% хворих ревматоїдним поліартритом спостерігалося поліпшення достатку. Порошок корала — щонайпотужніший адсорбент (набагато сильніше активованого вугілля, ентеросгеля і ін.) причому абсолютно натуральний. Навіть у невеликому шматочку корала, що уміщається на долоні, тисячі найдрібніших отворів, в яких і живуть гидрозони — мікроорганізми, створюючі корали. За рахунок цього порошок корала дуже швидко інактівіруєт хлор (не лише неорганічеський, але і важче удалімий органічний), солі важких металів, органічні залишки. Окрім вищезгаданого, позитивна дія коралового кальцію на організм обумовлена тим що він є одним з найсильніших антиоксидантів на сьогоднішній день (з сильніших антиоксидантів я знаю лише мікрогидрін, про яке сказано нижче). Вільні радикали — кінетично незавісимиє частки, що характеризуються наявністю неспарених електронів. Вони намагаються забрати бракуючи електрон з тканин нашого організму, тим самим ушкоджуючи їх. Якщо відбувається пошкодження клітинної мембрани, то порушується обмін речовин в клітині, якщо ж пошкодження доходить до ядра клітини, то може порушитися будова генів, з'являються природжені захворювання, онкологія. Звідки беруться вільні радикали, і чи можна запобігти їх освіті? Щоб понизити кількість вільних радикалів, необхідні серйозні національні програми по боротьбі за екологічну чистоту навколишнього нас світу, соціальне благополуччя суспільства, зміна власного відношення до навколишнього нас світу: перестати заздрити злитися і почати виховувати в собі позитивні якості характеру (любов, доброту, пробачення, радість і так далі). Додаткова допомога собі може полягати в прийомі антиоксидантів. І, нарешті, кохана мною сторона впливу коралового кальцію на організм — розкислювання. На жаль раціон більшості людей складений таким чином, що 80% споживаних щодня продуктів є кислото утворюючими; щелочеобразующая натуральна їжа — свіжі овочі, фрукти, мигдаль і так далі — складають не більше 20%. У ідеалі все повинно бути з точністю до навпаки. Пригадаємо що більшість рідин нашого тіла мають лужну реакцію, за винятком шлунку, деяких відділів тонкого кишечника, шкіри. Якщо ми постійно приймаємо кислото утворюючі продукти, це поступово приводить до зміни всій біохімії усередині нас. Відбувається закисляння крові, лімфи, міжклітинної рідини, порушується обмін речовин. Прекрасно починає себе відчувати в кишечнику патогенна мікрофлора розвивається і прогресує дисбактеріоз, порушується всмоктування живильних речовин, що поступають, і поява в кишечнику вітамінів, знижується вміст в крові кисню (звідси настільки часто ми бачимо молодих людей з синдромом хронічної втоми). Організм, намагаючись виправити положення починає активно забирати кальцій з власних кісток (а це в певному віці сприяє остеопорозу), але цей кальцій легко відкладається не там, де потрібно: у жовчному міхурі, нирках, хребті, суглобах. Похмура картина, чи не так? Але, на жаль, все так і відбувається. Незнаніє не визволяє нас від серйозних проблем із здоров'ям. Чи знаєте Ви, що йоги з метою зняття закислення крові використовували бікарбонат натрію — звичайну харчову соду? На відміну від соди Алка-майн і Корал-майн діють м'якше і функціонально. Це ідеальні засоби для нейтралізації надлишкової кислотності. Вони повідомляють рідкій середі організму деяку щелочность.
При щоденному вживанні коралова вода:
- поставляє в організм кальції і ще 69 мікроелементів в легкозасвоюваній формі;
- знижує спільний рівень кислотності в організмі;
- нейтралізує вільних радикалів;
- позитивно впливає на метаболічні процеси;
- укріплює імунітет;
- в деякій мірі знижує кров'яний тиск і вміст холестерину.
Лише у 1991 році японський уряд дозволив шведському підприємцеві Рольфу Ерікссону експортувати Алка-майн по всьому світу. Рік від року кількість людей споживаючих коралову воду, зростає в геометричній прогресії: 1999 р. — 10 млн. чіл., 2000 р. — 15 млн. чоловік. Приведу невелику цитату з книги І. Філіппової «Кальцій — іони здоров’я»: «Америка збожеволіла! Алка-майн приймають Майкл Джексон, Мадонна. Тіна Тернер стверджує, що вона не боїться раки, оскільки коралова вода захистить її від цієї напасті». Коралову воду можна пити постійно. Це здорова жива вода. Зробити її дуже просто. Для цього пакетик порошку корала опускається в 1-1,5 літра чистої негазірованной води. Через 5-10 хвилин вода буде готова до вживання. Її потрібно тримати в пляшці із закритою кришкою. Цю воду необхідно пити протягом дня для утамовування спраги. Якщо Ви отруїлися, захворіли грипом простудою або з Вами трапилася інша напасти, не бійтеся збільшити дозу до 2-4 пакетов-саше в день. Ми не бачили і не знаємо з літературних джерел про ускладнення навіть від ще більших доз, що приймаються протягом довгого часу
Джерело: http://coralclub.ucoz.ua/index/elektronnij_prajs_list_produkciji/0-57 |