30 капсул
Активними інгредієнтами продукту є поліненасичені жирні кислоти (ПНЖК) омега-3, вітамін Е, що містяться в риб'ячому жирі.
Позитивний вплив риб'ячого жиру в першу чергу пов'язане з входять до його складу омега-3 жирними кислотами. Ці речовини надають безліч доброчинних ефектів. Вважається, що омега-3 жирні кислоти зменшують ризик розвитку інсульту, інфаркту та онкологічних захворювань.
Доведено, що вміст холестерину (головного винуватця розвитку атеросклерозу) в крові людей, що приймають риб'ячий жир, підтримується на низькому рівні. Потрапляючи в організм, поліненасичені жирні кислоти конкурують з холестерином, витісняючи його з крові.
Проведені дослідження показали, що вміст поліненасичених жирних кислот омега-3 у продукті складає більше 60% від загальної суми жирних кислот. Жирні кислоти омега-3 входять до складу ліпідного шару клітинних мембран, регулюючи їх в'язкість, проникність, електричні властивості, знижуючи збудливість, формуючи відповідне ліпідну оточення мембранних білків і ферментів. Зі зміною цих властивостей мембран кардіоміоцитів пов'язаний антиаритмічний ефект омега-3 жирних кислот. Збільшення їх вмісту в структурі клітинних мембран обумовлює підвищення чутливості інсулінових рецепторів до гормону і, відповідно, зниження гіперінсулінемії, що гальмує розвиток атеросклерозу та інших серцево-судинних захворювань. Як антисклеротичний фактор, поліненасичені жирні кислоти омега-3 сприяють метаболізму холестерину в печінці і його виведення з організму.
Поліненасичені жирні кислоти є попередниками утворюються з них активних і важливих біорегуляторів - ейкозаноїдів, які впливають на процеси тромбоутворення, тонус кровоносних судин і бронхів, артеріальний тиск, імунний статус, алергічні стани, процеси секреції, діабетичні ускладнення. Омега 3 / 60 містить до 5% омега-6 жирних кислот, що досить для підтримки метаболічних процесів в організмі, пов'язаних з утворенням простагландинів.
У тварин і людини при недоліку ПНЖК в першу чергу страждають ті клітини, які мають найбільшу швидкість оновлення.
Вітамін Е, будучи антиоксидантом прямої дії, захищає ліпіди клітинних мембран від перекисного окислення і ушкодження вільними радикалами, регулює обмін білків, жирів і вуглеводів, сприяє засвоєнню жирів, вітамінів А і D. З численних клінічних спостережень відомо позитивний вплив вітаміну Е на серцево-судинну систему організму, функцію статевих органів, підвищення працездатності та опірності організму до різних інфекційних захворювань.
Добавки на основі риб'ячого жиру важливі, корисні та життєво необхідні як один з найефективніших засобів для продовження життя і профілактики ряду хвороб.
Активними інгредієнтами продукту є поліненасичені жирні кислоти (ПНЖК) омега-3, вітамін Е, що містяться в риб'ячому жирі.
Позитивний вплив риб'ячого жиру в першу чергу пов'язане з входять до його складу омега-3 жирними кислотами. Ці речовини надають безліч доброчинних ефектів. Вважається, що омега-3 жирні кислоти зменшують ризик розвитку інсульту, інфаркту та онкологічних захворювань.
Доведено, що вміст холестерину (головного винуватця розвитку атеросклерозу) в крові людей, що приймають риб'ячий жир, підтримується на низькому рівні. Потрапляючи в організм, поліненасичені жирні кислоти конкурують з холестерином, витісняючи його з крові.
Проведені дослідження показали, що вміст поліненасичених жирних кислот омега-3 у продукті складає більше 60% від загальної суми жирних кислот. Жирні кислоти омега-3 входять до складу ліпідного шару клітинних мембран, регулюючи їх в'язкість, проникність, електричні властивості, знижуючи збудливість, формуючи відповідне ліпідну оточення мембранних білків і ферментів. Зі зміною цих властивостей мембран кардіоміоцитів пов'язаний антиаритмічний ефект омега-3 жирних кислот. Збільшення їх вмісту в структурі клітинних мембран обумовлює підвищення чутливості інсулінових рецепторів до гормону і, відповідно, зниження гіперінсулінемії, що гальмує розвиток атеросклерозу та інших серцево-судинних захворювань. Як антисклеротичний фактор, поліненасичені жирні кислоти омега-3 сприяють метаболізму холестерину в печінці і його виведення з організму.
Поліненасичені жирні кислоти є попередниками утворюються з них активних і важливих біорегуляторів - ейкозаноїдів, які впливають на процеси тромбоутворення, тонус кровоносних судин і бронхів, артеріальний тиск, імунний статус, алергічні стани, процеси секреції, діабетичні ускладнення. Омега 3 / 60 містить до 5% омега-6 жирних кислот, що досить для підтримки метаболічних процесів в організмі, пов'язаних з утворенням простагландинів.
У тварин і людини при недоліку ПНЖК в першу чергу страждають ті клітини, які мають найбільшу швидкість оновлення.
Вітамін Е, будучи антиоксидантом прямої дії, захищає ліпіди клітинних мембран від перекисного окислення і ушкодження вільними радикалами, регулює обмін білків, жирів і вуглеводів, сприяє засвоєнню жирів, вітамінів А і D. З численних клінічних спостережень відомо позитивний вплив вітаміну Е на серцево-судинну систему організму, функцію статевих органів, підвищення працездатності та опірності організму до різних інфекційних захворювань.
Добавки на основі риб'ячого жиру важливі, корисні та життєво необхідні як один з найефективніших засобів для продовження життя і профілактики ряду хвороб.