120 таблеток
Фіто-Сі - це джерело вітаміну С та каротину - життєво важливих вітамінів-антиоксидантів, які не синтезуються в організмі і повинні надходити ззовні.
Фіто-Сі - це оновлена і поліпшена формула Екста-Сі.
Фіто-Сі - це унікальні рослини за вмістом вітаміну С: журавлина - національна ягода США і філлантус лікарський - індійський агрус родом з Гімалаїв.
Активні компоненти Фіто-Сі
Основні джерела вітаміну С у продукті - це кальцію аскорбат і аскорбіла пальмітат. І цей вибір не випадковий. Кальцію аскорбат діє так само, як і аскорбінова кислота, але при цьому не надає дратівної дії на слизові оболонки шлунково-кишкового тракту, що важливо як для здорових людей, так і для людей із захворюваннями шлунка та 12-палої кишки. Аскорбіла пальмітат - особлива жиророзчинних форма вітаміну С, який здатний проникати навіть у мембрани клітин організму і захищати їх від вільних радикалів.
Філлантус лікарський, амалакі, або індійський агрус містить найбільшу серед відомих рослин кількість вітаміну С (5-10 мг / г). Його маленька ягода за розміром менше дюйма в діаметрі, а вітаміну С у ній як у 2-х апельсинах! Крім того, у складі є спеціальний фермент SOD, що надає омолоджуючу дію на організм. Дія цього ферменту особливо посилюється при поєднанні з вітаміном С.
До складу ягід входять також нікотинова кислота, каротин, віт. гр. В, метіонін, триптофан, масла, танін, галієвих кислота, глюкоза, альбумін, кальцій, залізо, фосфор, мідь, камеди, багато флавоноїдів, дубильних речовин і пектину. Завдяки такому складу рослина має гепатопротекторним і оцінити ефективність: очищає печінку від шлаків і жирових скупчень, виводить токсини і важкі метали, стимулює регенерацію клітин печінки, виявляє антибактеріальні та противірусні властивості.
Журавлина - чудове джерело вітаміну С, відмінне тонізуючу і загальнозміцнюючий засіб, перешкоджає поширенню бактерій, підвищує розумову і фізичну працездатність.
Стародавні римляни називали ягоди журавлини "кульками, зарядженими життєвою енергією". За вмістом біологічно активних речовин і мінеральних солей це одна з найбільш корисних дикорослих ягід, яка заслужено вважається національною ягодою США.
Цитрусові флавоноїди посилюють всмоктування вітаміну С у шлунково-кишковому тракті. Діючи спільно з вітаміном С, зміцнюють стінки капілярів, підвищуючи їх міцність і непроникність для бактерій, нормалізують кровообіг і згортання крові.
Спіруліна - джерело поживних речовин. Ця синьо-зелені водорості багата білками, бета-каротин та іншими вітамінами. Каротин бере участь у регуляції процесів росту і розвитку організму, сприяє оновленню епітеліальних тканин, необхідний для поліпшення зору. Крім того, разом з вітаміном С він захищає організм від канцерогенної дії агресивних окислювачів і пригнічує процеси старіння.
Фіто-Сі - це джерело вітаміну С та каротину - життєво важливих вітамінів-антиоксидантів, які не синтезуються в організмі і повинні надходити ззовні.
Фіто-Сі - це оновлена і поліпшена формула Екста-Сі.
Фіто-Сі - це унікальні рослини за вмістом вітаміну С: журавлина - національна ягода США і філлантус лікарський - індійський агрус родом з Гімалаїв.
Активні компоненти Фіто-Сі
Основні джерела вітаміну С у продукті - це кальцію аскорбат і аскорбіла пальмітат. І цей вибір не випадковий. Кальцію аскорбат діє так само, як і аскорбінова кислота, але при цьому не надає дратівної дії на слизові оболонки шлунково-кишкового тракту, що важливо як для здорових людей, так і для людей із захворюваннями шлунка та 12-палої кишки. Аскорбіла пальмітат - особлива жиророзчинних форма вітаміну С, який здатний проникати навіть у мембрани клітин організму і захищати їх від вільних радикалів.
Філлантус лікарський, амалакі, або індійський агрус містить найбільшу серед відомих рослин кількість вітаміну С (5-10 мг / г). Його маленька ягода за розміром менше дюйма в діаметрі, а вітаміну С у ній як у 2-х апельсинах! Крім того, у складі є спеціальний фермент SOD, що надає омолоджуючу дію на організм. Дія цього ферменту особливо посилюється при поєднанні з вітаміном С.
До складу ягід входять також нікотинова кислота, каротин, віт. гр. В, метіонін, триптофан, масла, танін, галієвих кислота, глюкоза, альбумін, кальцій, залізо, фосфор, мідь, камеди, багато флавоноїдів, дубильних речовин і пектину. Завдяки такому складу рослина має гепатопротекторним і оцінити ефективність: очищає печінку від шлаків і жирових скупчень, виводить токсини і важкі метали, стимулює регенерацію клітин печінки, виявляє антибактеріальні та противірусні властивості.
Журавлина - чудове джерело вітаміну С, відмінне тонізуючу і загальнозміцнюючий засіб, перешкоджає поширенню бактерій, підвищує розумову і фізичну працездатність.
Стародавні римляни називали ягоди журавлини "кульками, зарядженими життєвою енергією". За вмістом біологічно активних речовин і мінеральних солей це одна з найбільш корисних дикорослих ягід, яка заслужено вважається національною ягодою США.
Цитрусові флавоноїди посилюють всмоктування вітаміну С у шлунково-кишковому тракті. Діючи спільно з вітаміном С, зміцнюють стінки капілярів, підвищуючи їх міцність і непроникність для бактерій, нормалізують кровообіг і згортання крові.
Спіруліна - джерело поживних речовин. Ця синьо-зелені водорості багата білками, бета-каротин та іншими вітамінами. Каротин бере участь у регуляції процесів росту і розвитку організму, сприяє оновленню епітеліальних тканин, необхідний для поліпшення зору. Крім того, разом з вітаміном С він захищає організм від канцерогенної дії агресивних окислювачів і пригнічує процеси старіння.