90 капсул
Мікрофлора людини - саморегулююча система, яка здатна відновлюватися за певної підтримки і корекції.
Ще 100 років тому, коли люди не знали антибіотиків, коли їжа була менш синтетичної, і містила багато рослинної клітковини (хліб грубого помелу, каші, овочі) і живих лактобактерій (натуральні кисло-молочні продукти), не було такої глобальної проблеми, як дисбактеріоз . Сьогодні практично немає жодної людини, включаючи грудних дітей, не зіткнувся із проблемою дисбактеріозу. Тому так важливо використовувати натуральні засоби рослинного і біологічного походження, які діють м'яко, але в той же час активно відновлюють корисну мікрофлору.
Мега ацідофілус містить лакто-і біфідобактерії - дружні бактерії, що сприяють відновленню балансу мікрофлори в шлунково-кишкового тракту.
Біфідобактерії, що складають основу мікрофлори кишечнику (85-90% у дорослих та до 95% у дітей), пригнічують розмноження патогенної і гнильної мікрофлори, беруть участь у процесах травлення та синтезу вітамінів, мають властивість неспецифічної стимуляції функції печінки, сприяють нормалізації обміну мікроелементів, особливо заліза і кальцію, регулюють вміст біологічно активних речовин. Сприяють росту інших пробіотичних культур.
Якщо біфідобактерії переважають у товстому кишечнику, то в тонкому - працюють лактобактерії. У процесі життєдіяльності вони вступають у взаємодію з іншими мікроорганізмами, в результаті чого придушуються гнильні умовно патогенні мікроорганізми, в першу чергу протеї, а також збудники гострих кишкових інфекцій. Тобто самі бактерії здатні активно пригнічувати ріст патогенних мікроорганізмів, забезпечуючи здорову мікрофлору кишечника.
В процесі нормального метаболізму лактобактерії утворюють молочну кислоту, перекис водню, продукують лізоцим та інші речовини з антибіотичною активністю: реутерін, плантаріцін, лактоцідін, лактолін. Завдяки продукції органічних кислот, перекисів, антибіотиків і бактеріоцини, лактобактерії проявляють виражену антагоністичну активність відносно патогенних і умовно-патогенних мікроорганізмів. Лактобактерии здатні активувати клітинний імунітет і пригнічувати продукцію Ig-E в разі розвитку каскаду запальних реакцій.
Недостатня кількість лакто-і біфідобактерій в кишечнику, як правило, призводить до кишкової інтоксикації, запорів і порушення всмоктування поживних речовин. Мега ацідофілус запобігає різні проблеми з шлунково-кишкового тракту, такі як поява неприємного запаху з рота, розвиток метеоризму. Комплекс яблучних пектинів, виводить з організму токсини і солі важких металів, сприяє процесу травлення. Зберігати в сухому, прохолодному місці при температурі до 10 ° С.
Мікрофлора людини - саморегулююча система, яка здатна відновлюватися за певної підтримки і корекції.
Ще 100 років тому, коли люди не знали антибіотиків, коли їжа була менш синтетичної, і містила багато рослинної клітковини (хліб грубого помелу, каші, овочі) і живих лактобактерій (натуральні кисло-молочні продукти), не було такої глобальної проблеми, як дисбактеріоз . Сьогодні практично немає жодної людини, включаючи грудних дітей, не зіткнувся із проблемою дисбактеріозу. Тому так важливо використовувати натуральні засоби рослинного і біологічного походження, які діють м'яко, але в той же час активно відновлюють корисну мікрофлору.
Мега ацідофілус містить лакто-і біфідобактерії - дружні бактерії, що сприяють відновленню балансу мікрофлори в шлунково-кишкового тракту.
Біфідобактерії, що складають основу мікрофлори кишечнику (85-90% у дорослих та до 95% у дітей), пригнічують розмноження патогенної і гнильної мікрофлори, беруть участь у процесах травлення та синтезу вітамінів, мають властивість неспецифічної стимуляції функції печінки, сприяють нормалізації обміну мікроелементів, особливо заліза і кальцію, регулюють вміст біологічно активних речовин. Сприяють росту інших пробіотичних культур.
Якщо біфідобактерії переважають у товстому кишечнику, то в тонкому - працюють лактобактерії. У процесі життєдіяльності вони вступають у взаємодію з іншими мікроорганізмами, в результаті чого придушуються гнильні умовно патогенні мікроорганізми, в першу чергу протеї, а також збудники гострих кишкових інфекцій. Тобто самі бактерії здатні активно пригнічувати ріст патогенних мікроорганізмів, забезпечуючи здорову мікрофлору кишечника.
В процесі нормального метаболізму лактобактерії утворюють молочну кислоту, перекис водню, продукують лізоцим та інші речовини з антибіотичною активністю: реутерін, плантаріцін, лактоцідін, лактолін. Завдяки продукції органічних кислот, перекисів, антибіотиків і бактеріоцини, лактобактерії проявляють виражену антагоністичну активність відносно патогенних і умовно-патогенних мікроорганізмів. Лактобактерии здатні активувати клітинний імунітет і пригнічувати продукцію Ig-E в разі розвитку каскаду запальних реакцій.
Недостатня кількість лакто-і біфідобактерій в кишечнику, як правило, призводить до кишкової інтоксикації, запорів і порушення всмоктування поживних речовин. Мега ацідофілус запобігає різні проблеми з шлунково-кишкового тракту, такі як поява неприємного запаху з рота, розвиток метеоризму. Комплекс яблучних пектинів, виводить з організму токсини і солі важких металів, сприяє процесу травлення. Зберігати в сухому, прохолодному місці при температурі до 10 ° С.