Біологічно активні добавки CCI і RBC

Спіруліна в таблетках Spirulina Tablets

 200 таблеток 
 
Спіруліна, що міститься в продукті, вирощена за спеціальною технологією на екологічно чистих умовах та оброблятися у відповідності до високих стандартів якості. 

Спіруліна - синьо-зелені водорості, багата білками і бета-каротином. У 100 г спіруліни міститься 40-70 г білка, що в 3 рази більше, ніж у соєвих бобах. Спіруліна містить важливі рослинні пігменти, включаючи хлорофіл і фікоціанін, токоферол, вітаміни групи В, 18 видів амінокислот, 8 з яких незамінні. Крім того, в ній міститься багато мінералів і мікроелементів: залізо, кальцій, натрій, калій, мідь, магній, марганець, цинк, фосфор, селен, нуклеїнова кислота, ліноленова кислота, холінестерази, синій алгін, поліоза, манітол та інші активні речовини.

Спіруліна є природною комори вітаміну В12. За його змістом вона значно випереджає інші натуральні джерела. У 10 г спіруліни міститься три (!) Денні норми цього вітаміну. Дефіцит цианокобаламіна, перш за все, спостерігається у людей старше п'ятдесяти років, вегетаріанців, вагітних жінок, злісних курців, а також у які страждають захворюваннями шлунково-кишкового тракту. У цих груп людей знижена здатність організму засвоювати вітамін В12. Основні симптоми гіповітамінозу В12 - слабкість, млявість, підвищена стомлюваність, зниження працездатності, головний біль, погіршення пам'яті, порушення травлення і менструального циклу.

Особливо цінною і незамінна спіруліна для спортсменів, як додаткове джерело білка та енергії. Цей товар швидко перетравлюється, містить мало жиру і баластних речовин і легко засвоюється організмом.

До недавнього часу інтерес до спіруліни виявляли тільки як до джерела білка, вітамінів і мікроелементів. В останні роки проводилося багато досліджень з вивчення терапевтичних можливостей спіруліни, адже її не даремно називають «медичної їжею».

Отримані експериментальні дані, які показують, що спіруліна володіє протипроменевого активністю. Використання її в якості біологічно активної добавки стимулює виведення з організму радіонуклідів та важких металів, блокує процеси вільнорадикального окислення.

Вживання спіруліни протягом місяця сприяє нормалізації процесів обміну речовин, підвищенню неспецифічної резистентності організму, надає антитоксичну і антианемічні дію.

Пігмент фікоціанін, виділений з спіруліни, регулює утворення лейкоцитів навіть у тих випадках, коли клітини кісткового мозку виявляються ураженими токсичними речовинами або радіацією.

Клінічні та експериментальні дані показали високі адаптогенний можливості спіруліни.

Доведено, що застосування спіруліни призводить до зниження рівня імуноглобуліну Е і знижує чутливість до алергенів.