60 капсул
Суперпіща - це збалансований продукт функціонального харчування на основі натуральних джерел білків, вітамінів, мікро-, макроелементів і живих пробіотичних культур. Він дуже корисний для відновлення функції кишечника і вітамінно-мінерального балансу в організмі при дисбактеріозі, після різних дієт, програм очищення організму, при різних шлунково-кишкових захворюваннях.
Біологічне рівновагу мікрофлори кишечнику дуже легко порушується. Причин тому безліч: у ранньому віці це дисбактеріоз матері, штучне вигодовування, потім часті респіраторно-вірусні інфекції, алергічні реакції, погана екологія, незбалансоване харчування і стреси.
Нормальна мікрофлора продукує ферменти, а також біологічно активні речовини (вітаміни, антибіотики, гормони, медіатори і т. д.), бере участь у водно-сольовому обміні, в циркуляції жовчних кислот, холестерину, має виражену детоксіцірующее дію. Як «природний біосорбенту» вона здатна акумулювати значну кількість токсичних продуктів, включаючи метали, феноли, токсини та інші ксенобіотики.
Дисбаланс мікрофлори кишечнику може бути винуватцем розлади функцій різних органів і систем. Щоб виправити порушену рівновагу, рекомендується приймати живі культури прибутків і обов'язково вітамінно-мінеральний комплекс. Суперпіща містить і те, і інше, і причому тільки природного походження.
Соя, злакові культури, морські водорості - це перш за все джерела легкозасвоюваного білка, бета-каротину, вітамінів групи В, мікро-та макроелементів, таких як залізо, калій, йод, кальцій, магній, сірка, фосфор, цинк.
У плодах ацероли вміст вітаміну С у 90 разів більше, ніж в апельсині, каротиноїдів стільки ж, як у моркві, а також вітаміни групи В, магній і калій, фруктові кислоти.
Яблучний пектин, броколі та буряк - джерела клітковини. Яблучний пектин є пребіотики, оскільки сприяє відновленню корисної мікрофлори. Буряк багата вуглеводами, клітковиною, калієм, фосфором, кальцієм, магнієм, залізом, цинком, вітамінами А, С, РР, Е, групи В.
Броколі містить клітковину, калій, фосфор, кальцій, магній, залізо, цинк, марганець, сірку, вітаміни С, РР, Е, К, групи В, провітамін А. За наявності провітаміну А (каротиноїдів) вона перевершує інші овочі та фрукти.
Зберігати в сухому, прохолодному місці при температурі до 10 ° С.
Суперпіща - це збалансований продукт функціонального харчування на основі натуральних джерел білків, вітамінів, мікро-, макроелементів і живих пробіотичних культур. Він дуже корисний для відновлення функції кишечника і вітамінно-мінерального балансу в організмі при дисбактеріозі, після різних дієт, програм очищення організму, при різних шлунково-кишкових захворюваннях.
Біологічне рівновагу мікрофлори кишечнику дуже легко порушується. Причин тому безліч: у ранньому віці це дисбактеріоз матері, штучне вигодовування, потім часті респіраторно-вірусні інфекції, алергічні реакції, погана екологія, незбалансоване харчування і стреси.
Нормальна мікрофлора продукує ферменти, а також біологічно активні речовини (вітаміни, антибіотики, гормони, медіатори і т. д.), бере участь у водно-сольовому обміні, в циркуляції жовчних кислот, холестерину, має виражену детоксіцірующее дію. Як «природний біосорбенту» вона здатна акумулювати значну кількість токсичних продуктів, включаючи метали, феноли, токсини та інші ксенобіотики.
Дисбаланс мікрофлори кишечнику може бути винуватцем розлади функцій різних органів і систем. Щоб виправити порушену рівновагу, рекомендується приймати живі культури прибутків і обов'язково вітамінно-мінеральний комплекс. Суперпіща містить і те, і інше, і причому тільки природного походження.
Соя, злакові культури, морські водорості - це перш за все джерела легкозасвоюваного білка, бета-каротину, вітамінів групи В, мікро-та макроелементів, таких як залізо, калій, йод, кальцій, магній, сірка, фосфор, цинк.
У плодах ацероли вміст вітаміну С у 90 разів більше, ніж в апельсині, каротиноїдів стільки ж, як у моркві, а також вітаміни групи В, магній і калій, фруктові кислоти.
Яблучний пектин, броколі та буряк - джерела клітковини. Яблучний пектин є пребіотики, оскільки сприяє відновленню корисної мікрофлори. Буряк багата вуглеводами, клітковиною, калієм, фосфором, кальцієм, магнієм, залізом, цинком, вітамінами А, С, РР, Е, групи В.
Броколі містить клітковину, калій, фосфор, кальцій, магній, залізо, цинк, марганець, сірку, вітаміни С, РР, Е, К, групи В, провітамін А. За наявності провітаміну А (каротиноїдів) вона перевершує інші овочі та фрукти.
Зберігати в сухому, прохолодному місці при температурі до 10 ° С.