60 капсул
Порушення обміну вуглеводів і жирів в організмі людини може призвести до небажаних змін рівня цукру в крові, що, у свою чергу, веде до втоми і зниження витривалості. Ендуро-макс сприяє:
нормалізації рівня цукру в крові;
нормалізації жирового обміну;
зниження апетиту і тяги до солодкого;
стабілізації настрою;
підвищення витривалості.
Більшість що пригнічують апетит продуктів впливає на центральну нервову систему, що призводить до небажаних явищ, таких як нервозність, безсоння, депресія, головний біль, підвищення артеріального тиску і частоти серцевих скорочень. Ендуро-макс знижує апетит, не викликаючи звикання і побічних ефектів, природним чином втручаючись в процеси метаболізму.
Основна активна речовина - плоди Гарцинія камбоджійської. Вважається, що додавання Гарцинія робить їжу більш ситної. До складу плодів Гарцинія камбоджійської входить гідроксілімонная кислота, зміст якої досягає 30%. Саме завдяки їй екстракт плодів Гарцинія широко використовується для зниження ваги та контролю за зайвими кілограмами. Механізм її дії полягає в придушенні апетиту і особливо тяги до солодкого. Крім того, гідроксілімонная кислота, з одного боку, пригнічує ферменти, що здійснюють перетворення в організмі вуглеводів в жирні кислоти, ніж запобігає синтез жирів, а з іншого боку, сприяє витраті надлишку глюкози, активізуючи синтез глікогену - енергетичного вуглеводного запасного речовини.
Червоні морські водорості містять макро-та мікроелементи (йод, хром, кремній, залізо, цинк, кальцій), білок. Надають загальнозміцнюючу і м'яке послаблювальну дію.
Муір пуама - рослина з джунглів Амазонки. Його кору використовують як м'який сечогінний засіб.
Трансферуловая кислота - міститься в яблуках, грушах, виноград, чорниці, журавлині, капусті, томатах. Має жовчогінну, сечогінну, капілляроукрепляющім дією.
L-карнитин - природне з'єднання, джерелами якого є м'ясо, риба, птиця, сир, сир, молоко. Активізує розпад жиру, сприяє зниженню рівня холестерину і тригліцеридів у крові.
Інозин, попередник АТФ, - відіграє важливу роль у процесах вуглеводного, білкового та енергетичного метаболізму.
Хелатній з'єднання хрому (полінікотінат) - забезпечує найбільшу біодоступність цього елементу, який бере участь у регуляції рівня цукру в крові в якості «фактора толерантності до глюкози». Хром має велике значення для профілактики цукрового діабету та серцево-судинних захворювань.
Порушення обміну вуглеводів і жирів в організмі людини може призвести до небажаних змін рівня цукру в крові, що, у свою чергу, веде до втоми і зниження витривалості. Ендуро-макс сприяє:
нормалізації рівня цукру в крові;
нормалізації жирового обміну;
зниження апетиту і тяги до солодкого;
стабілізації настрою;
підвищення витривалості.
Більшість що пригнічують апетит продуктів впливає на центральну нервову систему, що призводить до небажаних явищ, таких як нервозність, безсоння, депресія, головний біль, підвищення артеріального тиску і частоти серцевих скорочень. Ендуро-макс знижує апетит, не викликаючи звикання і побічних ефектів, природним чином втручаючись в процеси метаболізму.
Основна активна речовина - плоди Гарцинія камбоджійської. Вважається, що додавання Гарцинія робить їжу більш ситної. До складу плодів Гарцинія камбоджійської входить гідроксілімонная кислота, зміст якої досягає 30%. Саме завдяки їй екстракт плодів Гарцинія широко використовується для зниження ваги та контролю за зайвими кілограмами. Механізм її дії полягає в придушенні апетиту і особливо тяги до солодкого. Крім того, гідроксілімонная кислота, з одного боку, пригнічує ферменти, що здійснюють перетворення в організмі вуглеводів в жирні кислоти, ніж запобігає синтез жирів, а з іншого боку, сприяє витраті надлишку глюкози, активізуючи синтез глікогену - енергетичного вуглеводного запасного речовини.
Червоні морські водорості містять макро-та мікроелементи (йод, хром, кремній, залізо, цинк, кальцій), білок. Надають загальнозміцнюючу і м'яке послаблювальну дію.
Муір пуама - рослина з джунглів Амазонки. Його кору використовують як м'який сечогінний засіб.
Трансферуловая кислота - міститься в яблуках, грушах, виноград, чорниці, журавлині, капусті, томатах. Має жовчогінну, сечогінну, капілляроукрепляющім дією.
L-карнитин - природне з'єднання, джерелами якого є м'ясо, риба, птиця, сир, сир, молоко. Активізує розпад жиру, сприяє зниженню рівня холестерину і тригліцеридів у крові.
Інозин, попередник АТФ, - відіграє важливу роль у процесах вуглеводного, білкового та енергетичного метаболізму.
Хелатній з'єднання хрому (полінікотінат) - забезпечує найбільшу біодоступність цього елементу, який бере участь у регуляції рівня цукру в крові в якості «фактора толерантності до глюкози». Хром має велике значення для профілактики цукрового діабету та серцево-судинних захворювань.