60 ml.
Гідросел - мінеральний концентрат нанокластеров, що поліпшує характеристики біологічної рідини, що оточує клітини: рН, поверхневий натяг і питому провідність. Це створює умови для більш активного її участі в біохімічних процесах, що протікають в організмі і ефективного засвоєння поживних речовин.
Нанокластери - колоїдні мінеральні кластери, джерела негативно заряджених іонів. Вони діють як крихітні магніти, притягаючи до своєї поверхні молекули води, в результаті чого виникає структура рідкого кристала. Електричний заряд, що виникає на таких кристалах, змінює властивості води.
Нанокластерний діоксид кремнію має форму мікрошаріков діаметром близько 5 нм, які групуються, утворюючи більш великі структури. Такі частинки мають безліч заряджених ділянок, легко зв'язуються з водою і жиророзчинними речовинами і володіють фізичними властивостями, не характерними для інших форм діоксиду кремнію.
Поживні речовини, перед тим як вони будуть утилізовані організмом, повинні бути розчинені. Водорозчинні речовини мають властивість, яке називається критичним поверхневим натягом (ВПП) - це конкретне поверхневий натяг, при перевищенні значення якого речовина не змочується. ВПП визначається кількістю електричних зарядів, розподілених на поверхні речовини. Вода змочує поверхню завдяки наявності водневого зв'язку. Атоми водню, що входять до складу молекули води, несуть позитивний заряд. Щоб бути змочують, поверхня повинна нести негативний електричний заряд.
Електричний заряд на колоїдних частках набагато перевищує заряд водневого зв'язку. При додаванні до їжі нанокластерние колоїди приєднуються до поверхні поживних речовин, збільшуючи її і створюючи величезну кількість ділянок, де відбувається з'єднання за допомогою водневих зв'язків в усьому об'ємі рідини. В результаті забезпечується 100%-ва смачіваемость продукту.
Жиророзчинні поживні речовини не змочуються водою, при інкапсуляції часток масла в колоїдну структуру створюється крихітний кульку, який зовні пов'язаний з водою, а внутрішньою поверхнею з маслом і має на поверхні негативний заряд. Саме цей заряд обумовлює поглинання нанокластерних часток з тонкого кишечника. Важлива особливість цих часток - вони потрапляють в організм, минаючи печінку. Діоксид кремнію всмоктується через непошкоджену слизову оболонку тонкого кишечника, проходить через лімфосистему і систему кровообігу і потрапляє в інші тканини.
Таким чином, поживні речовини, пов'язані з нанокластерамі водневими зв'язками, дуже легко транспортуються в будь-яку клітину організму людини.
Склад: нанокластери (карбонат кальцію, кремній, магнію сульфат, рослинне масло, вода очищена).
Гідросел - мінеральний концентрат нанокластеров, що поліпшує характеристики біологічної рідини, що оточує клітини: рН, поверхневий натяг і питому провідність. Це створює умови для більш активного її участі в біохімічних процесах, що протікають в організмі і ефективного засвоєння поживних речовин.
Нанокластери - колоїдні мінеральні кластери, джерела негативно заряджених іонів. Вони діють як крихітні магніти, притягаючи до своєї поверхні молекули води, в результаті чого виникає структура рідкого кристала. Електричний заряд, що виникає на таких кристалах, змінює властивості води.
Нанокластерний діоксид кремнію має форму мікрошаріков діаметром близько 5 нм, які групуються, утворюючи більш великі структури. Такі частинки мають безліч заряджених ділянок, легко зв'язуються з водою і жиророзчинними речовинами і володіють фізичними властивостями, не характерними для інших форм діоксиду кремнію.
Поживні речовини, перед тим як вони будуть утилізовані організмом, повинні бути розчинені. Водорозчинні речовини мають властивість, яке називається критичним поверхневим натягом (ВПП) - це конкретне поверхневий натяг, при перевищенні значення якого речовина не змочується. ВПП визначається кількістю електричних зарядів, розподілених на поверхні речовини. Вода змочує поверхню завдяки наявності водневого зв'язку. Атоми водню, що входять до складу молекули води, несуть позитивний заряд. Щоб бути змочують, поверхня повинна нести негативний електричний заряд.
Електричний заряд на колоїдних частках набагато перевищує заряд водневого зв'язку. При додаванні до їжі нанокластерние колоїди приєднуються до поверхні поживних речовин, збільшуючи її і створюючи величезну кількість ділянок, де відбувається з'єднання за допомогою водневих зв'язків в усьому об'ємі рідини. В результаті забезпечується 100%-ва смачіваемость продукту.
Жиророзчинні поживні речовини не змочуються водою, при інкапсуляції часток масла в колоїдну структуру створюється крихітний кульку, який зовні пов'язаний з водою, а внутрішньою поверхнею з маслом і має на поверхні негативний заряд. Саме цей заряд обумовлює поглинання нанокластерних часток з тонкого кишечника. Важлива особливість цих часток - вони потрапляють в організм, минаючи печінку. Діоксид кремнію всмоктується через непошкоджену слизову оболонку тонкого кишечника, проходить через лімфосистему і систему кровообігу і потрапляє в інші тканини.
Таким чином, поживні речовини, пов'язані з нанокластерамі водневими зв'язками, дуже легко транспортуються в будь-яку клітину організму людини.
Склад: нанокластери (карбонат кальцію, кремній, магнію сульфат, рослинне масло, вода очищена).