90 капсул
Часник - цінна рослина, що вживається в їжу. Він був відомий за декілька тисячоліть до нашої ери і вирощувався як культурна рослина ще в Давньому Єгипті, Греції та Римі.
Часник - яскрава ілюстрація факту, що рослина може бути одночасно джерелом їжі та ліки. Його цілющі властивості описані Діоскорид ще в I столітті нашої ери.
У цибулину і листках містяться глікозид алліін, вуглеводи, фітостерини, ефірне і жирне масла, інулін, вітаміни С, В, D, РР, органічні кислоти, мінерали: селен, калій, кальцій, магній, мідь, залізо, марганець і цинк, а також кобальт, хром, молібден, бром і літій. Головне достоїнство часнику - велика кількість ефірних олій, завдяки яким він володіє потужними антибактеріальними властивостями.
Часник - одне з найбільш популярних засобів профілактики простудних захворювань. Він стимулює імунну систему людини, підвищуючи утворення антитіл і фагоцитоз. Активні речовини часнику здатні пригнічувати розмноження бактерії Helicobaсter pylori, тому використовуються в лікуванні виразкової хвороби шлунка та дванадцятипалої кишки. Часник не руйнує природної флори організму. Він надає відновлює дію на всі системи, розчиняє холестерин у крові, стимулює лімфатичну систему, знижує тиск у людей, які страждають на гіпертонію.
Часник здавна застосовується для профілактики шлунково-кишкових захворювань, гіпертонії, атеросклерозу, грипу, атонії шлунка та кишечнику, диспепсії, запалення сліпої кишки, метеоризму, для придушення процесів гниття і бродіння в кишечнику, при бронхо-легеневих захворюваннях.
За даними японських та американських дослідників, часник має виражену протирадіаційних дією. Він зв'язує солі важких металів, нівелює дію радіовипромінювання на клітини. Селен, що міститься в часнику, зв'язує вільні радикали і, таким чином, зменшує вражаюча дія радіації на організм. Тому часник слід вживати людям, що працюють з іонізуючим випромінюванням або проживають на територіях, забруднених радіонуклідами.
Клінічні випробування підтверджують, що часник знижує вміст холестерину і тригліцеридів у крові і підвищує кількість ліпопротеїнів високої щільності. Регулярне вживання часнику знижує ймовірність розвитку ряду захворювань, пов'язаних з підвищеним вмістом жирів у крові: цукрового діабету, тромбоемболічних захворювань, атеросклерозу та ін
Часник:
сприяє зниженню агрегації тромбоцитів;
покращує мікроциркуляцію;
нормалізує жировий обмін;
захищає печінку від дії синтетичних лікарських препаратів і хімічних сполук;
зв'язує радіонукліди та токсини;
є потужним антиоксидантом.
Часник - цінна рослина, що вживається в їжу. Він був відомий за декілька тисячоліть до нашої ери і вирощувався як культурна рослина ще в Давньому Єгипті, Греції та Римі.
Часник - яскрава ілюстрація факту, що рослина може бути одночасно джерелом їжі та ліки. Його цілющі властивості описані Діоскорид ще в I столітті нашої ери.
У цибулину і листках містяться глікозид алліін, вуглеводи, фітостерини, ефірне і жирне масла, інулін, вітаміни С, В, D, РР, органічні кислоти, мінерали: селен, калій, кальцій, магній, мідь, залізо, марганець і цинк, а також кобальт, хром, молібден, бром і літій. Головне достоїнство часнику - велика кількість ефірних олій, завдяки яким він володіє потужними антибактеріальними властивостями.
Часник - одне з найбільш популярних засобів профілактики простудних захворювань. Він стимулює імунну систему людини, підвищуючи утворення антитіл і фагоцитоз. Активні речовини часнику здатні пригнічувати розмноження бактерії Helicobaсter pylori, тому використовуються в лікуванні виразкової хвороби шлунка та дванадцятипалої кишки. Часник не руйнує природної флори організму. Він надає відновлює дію на всі системи, розчиняє холестерин у крові, стимулює лімфатичну систему, знижує тиск у людей, які страждають на гіпертонію.
Часник здавна застосовується для профілактики шлунково-кишкових захворювань, гіпертонії, атеросклерозу, грипу, атонії шлунка та кишечнику, диспепсії, запалення сліпої кишки, метеоризму, для придушення процесів гниття і бродіння в кишечнику, при бронхо-легеневих захворюваннях.
За даними японських та американських дослідників, часник має виражену протирадіаційних дією. Він зв'язує солі важких металів, нівелює дію радіовипромінювання на клітини. Селен, що міститься в часнику, зв'язує вільні радикали і, таким чином, зменшує вражаюча дія радіації на організм. Тому часник слід вживати людям, що працюють з іонізуючим випромінюванням або проживають на територіях, забруднених радіонуклідами.
Клінічні випробування підтверджують, що часник знижує вміст холестерину і тригліцеридів у крові і підвищує кількість ліпопротеїнів високої щільності. Регулярне вживання часнику знижує ймовірність розвитку ряду захворювань, пов'язаних з підвищеним вмістом жирів у крові: цукрового діабету, тромбоемболічних захворювань, атеросклерозу та ін
Часник:
сприяє зниженню агрегації тромбоцитів;
покращує мікроциркуляцію;
нормалізує жировий обмін;
захищає печінку від дії синтетичних лікарських препаратів і хімічних сполук;
зв'язує радіонукліди та токсини;
є потужним антиоксидантом.