120 капсул
Засвоюваність їжі - найважливіший показник здоров'я людини. Основні біохімічні та фізіологічні процеси залежать від стану мікрофлори кишечнику, яка регулює важливі функції в організмі - травну, імунну, захисну.
Всередині кожного з нас існує величезний світ, який містить понад 500 видів різних мікроорганізмів, маса яких становить близько 5% від маси тіла людини, а їх кількість на порядок перевищує кількість клітин організму людини. Свою специфічну мікрофлору мають шкірні покриви, ротова порожнина, носоглотка, шлунок, кишечник, сечостатеві шляху. Тільки тоді, коли кількість корисних бактерій значно перевищує кількість патогенних мікроорганізмів і здатне придушити їх ріст і розмноження, настає біологічну рівновагу між світом мікробів і самим організмом, при якому людина відчуває себе здоровим.
Однак нам щодня доводиться зіштовхуватися з величезною кількістю чинників, прямо чи опосередковано порушують стан цієї рівноваги, і тоді виникає дисбактеріоз, який є пусковим механізмом патологічних процесів в організмі:
- Підвищується проникність кишкової стінки для токсинів і алергенів, що розвивається інтоксикація, знижуються бар'єрні функції печінки і шкіри, що призводить до формування алергічних захворювань;
- Страждає пристінкові травлення і всмоктування, а це викликає збої білково-жирового, холестеринового і білірубінової обмінів в організмі, що сприяє виникненню і розвитку захворювань шлунково-кишкового тракту;
- Різко падає синтез вітамінів, всмоктування солей кальцію, заліза, що веде до розвитку гіповітамінозу, рахіту та анемії;
- Порушення мікрофлори призводить до зниження імунного захисту організму.
Ацідофілус є джерелом необхідних пробіотичних культур: лакто-і біфідобактерій.
До його складу також входить яблучний пектин, найцінніше властивість якого полягає в тому, що він має здатність сорбувати на собі шкідливі речовини і виводити їх з організму. Причому працює цей природний «чистильник» дуже старанно і ефективно, не залишаючи після себе ніякого «сміття» і не порушуючи бактеріологічного балансу організму. Пектин виводить з організму токсичні метали, пестициди, радіонукліди, утворюючи з цими сполуками комплексні нерозчинні солі.
Пектин впливає на процес всмоктування в шлунку і тонкому кишечнику. Зв'язуючись з жовчними кислотами, він зменшує всмоктування жиру і знижує рівень холестерину.
Крім того, обволікаючи слизову шлунково-кишкового тракту, пектин затримує випорожнення шлунка і, таким чином, уповільнює всмоктування цукру.
Зберігати в сухому, прохолодному місці при температурі до 10 ° С.
Склад: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium bifidum, яблучний пектин, допоміжні інгредієнти.
Засвоюваність їжі - найважливіший показник здоров'я людини. Основні біохімічні та фізіологічні процеси залежать від стану мікрофлори кишечнику, яка регулює важливі функції в організмі - травну, імунну, захисну.
Всередині кожного з нас існує величезний світ, який містить понад 500 видів різних мікроорганізмів, маса яких становить близько 5% від маси тіла людини, а їх кількість на порядок перевищує кількість клітин організму людини. Свою специфічну мікрофлору мають шкірні покриви, ротова порожнина, носоглотка, шлунок, кишечник, сечостатеві шляху. Тільки тоді, коли кількість корисних бактерій значно перевищує кількість патогенних мікроорганізмів і здатне придушити їх ріст і розмноження, настає біологічну рівновагу між світом мікробів і самим організмом, при якому людина відчуває себе здоровим.
Однак нам щодня доводиться зіштовхуватися з величезною кількістю чинників, прямо чи опосередковано порушують стан цієї рівноваги, і тоді виникає дисбактеріоз, який є пусковим механізмом патологічних процесів в організмі:
- Підвищується проникність кишкової стінки для токсинів і алергенів, що розвивається інтоксикація, знижуються бар'єрні функції печінки і шкіри, що призводить до формування алергічних захворювань;
- Страждає пристінкові травлення і всмоктування, а це викликає збої білково-жирового, холестеринового і білірубінової обмінів в організмі, що сприяє виникненню і розвитку захворювань шлунково-кишкового тракту;
- Різко падає синтез вітамінів, всмоктування солей кальцію, заліза, що веде до розвитку гіповітамінозу, рахіту та анемії;
- Порушення мікрофлори призводить до зниження імунного захисту організму.
Ацідофілус є джерелом необхідних пробіотичних культур: лакто-і біфідобактерій.
До його складу також входить яблучний пектин, найцінніше властивість якого полягає в тому, що він має здатність сорбувати на собі шкідливі речовини і виводити їх з організму. Причому працює цей природний «чистильник» дуже старанно і ефективно, не залишаючи після себе ніякого «сміття» і не порушуючи бактеріологічного балансу організму. Пектин виводить з організму токсичні метали, пестициди, радіонукліди, утворюючи з цими сполуками комплексні нерозчинні солі.
Пектин впливає на процес всмоктування в шлунку і тонкому кишечнику. Зв'язуючись з жовчними кислотами, він зменшує всмоктування жиру і знижує рівень холестерину.
Крім того, обволікаючи слизову шлунково-кишкового тракту, пектин затримує випорожнення шлунка і, таким чином, уповільнює всмоктування цукру.
Зберігати в сухому, прохолодному місці при температурі до 10 ° С.
Склад: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium bifidum, яблучний пектин, допоміжні інгредієнти.