90 капсул
Гуарана - джерело концентрованого гуараніна, який має ті ж характеристики, що й кофеїн, але засвоюється поступово і діє м'яко, а тому не призводить до надмірного збудження і не подразнює слизові оболонки шлунково-кишкового тракту.
Гуарана покращує обмін речовин, сприяє розщеплення жирів, стимулює розумову діяльність, перешкоджає виникненню атеросклерозу.
Диоскорея - має протизапальну, спазмолітичну і кардіопротекторну дію; захищає клітини від дії вільних радикалів.
Мате - забезпечує виняткові антистресові властивості продукту. У складі листя містяться смоли, волокна, ефірні олії, танін, вітаміни А, С, Е, групи В, нікотинова кислота, біотин, магній, кальцій, залізо, натрій, калій, літій, марганець, кремній, фосфати, сірка, хлорофіл, холін, інозитол. Вчені відзначають, що рослина з такою кількістю життєво важливих речовин - надзвичайно рідкісне явище в природі. У великих містах з сильно забрудненим повітрям мате - ідеальний очищувач крові, завдяки присутності кисню в його клітинах, багатих хлорофілом. Містить Матєїн, який подібний кофеїну і не викликає побічних явищ у вигляді нервової тремтіння і посиленого серцебиття. Основний ефект Матєїн - підвищення здатності людини до концентрації уваги і опірності захворюванням.
Зелений чай - до його складу входять вітаміни В, С, Р, РР, К, причому вітаміну С в ньому міститься більше, ніж у апельсиновий сік. Вітамін Р і входять до його комплекс таніни, зміцнюють кровоносні судини, роблять їх еластичними та гнучкими, сприяють зниженню артеріального тиску, рівня холестерину і цукру в крові. Концентрація катехінів - природних біологічно активних речовин із групи флавоноїдів - в зеленому чаї в 6 разів більше, ніж в чорному. Найактивнішим з катехінів є епігаллокатехіну (EGCG). Його антиоксидантні властивості у багато разів сильніше, ніж у вітамінів Е і С. Також в зеленому чаї багато калію, фтору, міді, йоду, цинку.
Плоди китайського лимонника містять багато органічних кислот (лимонної, яблучної, винною, аскорбінової), таніди, флавоноїди, катехін і антоціани. Лігнано, що містяться в лимонник мають тонізуючі і адаптогенними властивостями при відсутності побічних явищ і кумулятивних властивостей.
Женьшень - в коренях містяться тритерпенові глікозиди, пектини, крохмаль, «панаксовая кислота», що складається з суміші пальмітинової, стеаринової, олеїнової і ліноліевой кислот, тростинний цукор, слизу, смоли, алкалоїди, вітаміни С, В1, В2, ефірна олія, макро - і мікроелементи. Основні призначення женьшеню: адаптогенну, тонізуючий і загальнозміцнюючий засіб, стимулятор і регулятор роботи мозку.
Імбир - стимулює кровообіг, виявляє антиоксидантну та спазмолітичну дію, нормалізує роботу кишківника, покращує травлення.
Кайенський перець - служить стимулятором як для системи кровообігу, так і для травної системи.
Склад: насіння гуарани, корінь Діоскор, листя зеленого чаю, листя мате, корінь женьшеню, плоди лимонника, корінь імбиру, кайенській перець, нанокластери.
Гуарана - джерело концентрованого гуараніна, який має ті ж характеристики, що й кофеїн, але засвоюється поступово і діє м'яко, а тому не призводить до надмірного збудження і не подразнює слизові оболонки шлунково-кишкового тракту.
Гуарана покращує обмін речовин, сприяє розщеплення жирів, стимулює розумову діяльність, перешкоджає виникненню атеросклерозу.
Диоскорея - має протизапальну, спазмолітичну і кардіопротекторну дію; захищає клітини від дії вільних радикалів.
Мате - забезпечує виняткові антистресові властивості продукту. У складі листя містяться смоли, волокна, ефірні олії, танін, вітаміни А, С, Е, групи В, нікотинова кислота, біотин, магній, кальцій, залізо, натрій, калій, літій, марганець, кремній, фосфати, сірка, хлорофіл, холін, інозитол. Вчені відзначають, що рослина з такою кількістю життєво важливих речовин - надзвичайно рідкісне явище в природі. У великих містах з сильно забрудненим повітрям мате - ідеальний очищувач крові, завдяки присутності кисню в його клітинах, багатих хлорофілом. Містить Матєїн, який подібний кофеїну і не викликає побічних явищ у вигляді нервової тремтіння і посиленого серцебиття. Основний ефект Матєїн - підвищення здатності людини до концентрації уваги і опірності захворюванням.
Зелений чай - до його складу входять вітаміни В, С, Р, РР, К, причому вітаміну С в ньому міститься більше, ніж у апельсиновий сік. Вітамін Р і входять до його комплекс таніни, зміцнюють кровоносні судини, роблять їх еластичними та гнучкими, сприяють зниженню артеріального тиску, рівня холестерину і цукру в крові. Концентрація катехінів - природних біологічно активних речовин із групи флавоноїдів - в зеленому чаї в 6 разів більше, ніж в чорному. Найактивнішим з катехінів є епігаллокатехіну (EGCG). Його антиоксидантні властивості у багато разів сильніше, ніж у вітамінів Е і С. Також в зеленому чаї багато калію, фтору, міді, йоду, цинку.
Плоди китайського лимонника містять багато органічних кислот (лимонної, яблучної, винною, аскорбінової), таніди, флавоноїди, катехін і антоціани. Лігнано, що містяться в лимонник мають тонізуючі і адаптогенними властивостями при відсутності побічних явищ і кумулятивних властивостей.
Женьшень - в коренях містяться тритерпенові глікозиди, пектини, крохмаль, «панаксовая кислота», що складається з суміші пальмітинової, стеаринової, олеїнової і ліноліевой кислот, тростинний цукор, слизу, смоли, алкалоїди, вітаміни С, В1, В2, ефірна олія, макро - і мікроелементи. Основні призначення женьшеню: адаптогенну, тонізуючий і загальнозміцнюючий засіб, стимулятор і регулятор роботи мозку.
Імбир - стимулює кровообіг, виявляє антиоксидантну та спазмолітичну дію, нормалізує роботу кишківника, покращує травлення.
Кайенський перець - служить стимулятором як для системи кровообігу, так і для травної системи.
Склад: насіння гуарани, корінь Діоскор, листя зеленого чаю, листя мате, корінь женьшеню, плоди лимонника, корінь імбиру, кайенській перець, нанокластери.