90 капсул
Травні ферменти - гарант оптимального перебігу процесу травлення. Ферментами називають біологічні каталізатори, що сприяють розщепленню і перетравлення їжі. Ферменти відрізняються винятково високою активністю і діють тільки на одне речовина або субстрат.
Людський організм здатний виробляти ферменти у великих кількостях і запасати їх на деякий час, забезпечуючи тим самим нормальну життєдіяльність. За наявності або відсутності таких запасів можна судити про здоров'я людини. Остаточним результатом травлення є розщеплення вуглеводів до моносахаридів (в основному до глюкози), білків - до амінокислот, ліпідів та жирів - до жирних кислот і гліцерину, нуклеїнових кислот - до підстав, нуклеозидів і пентоз.
В результаті трансформації поживні речовини всмоктуються через стінки кишечнику в кровоносну систему, будучи готовими для внутрішньоклітинного метаболізму в органах і тканинах.
Для підтримки нормальної кількості ферментів в організмі найчастіше необхідно вживати їх додатково у вигляді біологічно активних добавок до їжі, наприклад асиміляторами.
Що входять до складу асиміляторами ферменти - амілаза, лактази, сукраза, мальтаза - сприяють найбільш повному перетравлювання вуглеводів, включаючи крохмаль, продукти його розщеплення і дисахариди.
Мальтаза - сприяє розщепленню мальтози (що утворюється в організмі в результаті перетравлення крохмалю і глікогену) до глюкози.
Лактаза - фермент, що перетворює цукор на глюкозу і галактозу.
Сукраза - розщеплює сахарозу до глюкози і фруктози.
Целюлазу, не синтезуються травної системою людини, необхідна для перетравлення рослинних волокон. Прийом целюлази підвищує харчову цінність фруктів і овочів. Крім того, вона звільняє розчинні волокна для зв'язування холестерину і токсинів в травному тракті.
Протеаза - бере участь у розщепленні білків і може сприяти руйнування білкових патогенних мікроорганізмів, допомагаючи імунній системі.
Ліпаза - необхідна для розщеплення жирів до жирних кислот і може використовуватися в програмі регуляції ваги.
Асиміляторами сприяє:
- Поліпшенню травлення і засвоєння їжі;
- Профілактиці дисбактеріозу;
- Зменшення прояви алергічних реакцій;
- Покращення стану при різних видах анемії;
- Постачання клітин киснем та поживними речовинами;
- Підвищення імунного статусу організму.
Склад: протеази, амілаза, ліпаза, целюлазу, сукраза, мальтаза, лактази, вітамін А, вітамін D, Aulterra (суміш мінералів), подрібнений корал, допоміжні речовини.
Травні ферменти - гарант оптимального перебігу процесу травлення. Ферментами називають біологічні каталізатори, що сприяють розщепленню і перетравлення їжі. Ферменти відрізняються винятково високою активністю і діють тільки на одне речовина або субстрат.
Людський організм здатний виробляти ферменти у великих кількостях і запасати їх на деякий час, забезпечуючи тим самим нормальну життєдіяльність. За наявності або відсутності таких запасів можна судити про здоров'я людини. Остаточним результатом травлення є розщеплення вуглеводів до моносахаридів (в основному до глюкози), білків - до амінокислот, ліпідів та жирів - до жирних кислот і гліцерину, нуклеїнових кислот - до підстав, нуклеозидів і пентоз.
В результаті трансформації поживні речовини всмоктуються через стінки кишечнику в кровоносну систему, будучи готовими для внутрішньоклітинного метаболізму в органах і тканинах.
Для підтримки нормальної кількості ферментів в організмі найчастіше необхідно вживати їх додатково у вигляді біологічно активних добавок до їжі, наприклад асиміляторами.
Що входять до складу асиміляторами ферменти - амілаза, лактази, сукраза, мальтаза - сприяють найбільш повному перетравлювання вуглеводів, включаючи крохмаль, продукти його розщеплення і дисахариди.
Мальтаза - сприяє розщепленню мальтози (що утворюється в організмі в результаті перетравлення крохмалю і глікогену) до глюкози.
Лактаза - фермент, що перетворює цукор на глюкозу і галактозу.
Сукраза - розщеплює сахарозу до глюкози і фруктози.
Целюлазу, не синтезуються травної системою людини, необхідна для перетравлення рослинних волокон. Прийом целюлази підвищує харчову цінність фруктів і овочів. Крім того, вона звільняє розчинні волокна для зв'язування холестерину і токсинів в травному тракті.
Протеаза - бере участь у розщепленні білків і може сприяти руйнування білкових патогенних мікроорганізмів, допомагаючи імунній системі.
Ліпаза - необхідна для розщеплення жирів до жирних кислот і може використовуватися в програмі регуляції ваги.
Асиміляторами сприяє:
- Поліпшенню травлення і засвоєння їжі;
- Профілактиці дисбактеріозу;
- Зменшення прояви алергічних реакцій;
- Покращення стану при різних видах анемії;
- Постачання клітин киснем та поживними речовинами;
- Підвищення імунного статусу організму.
Склад: протеази, амілаза, ліпаза, целюлазу, сукраза, мальтаза, лактази, вітамін А, вітамін D, Aulterra (суміш мінералів), подрібнений корал, допоміжні речовини.