140 таблеток
Білки беруть участь в обміні речовин і енергії, є структурним елементом всіх тканин. Зниження добової норми споживання білків веде до зменшення м'язової маси та порушення більшості функцій в організмі. Основне джерело білка - харчові продукти. Але навіть регулярно споживана білкова їжа не завжди належним чином заповнює потреби організму, оскільки важливо не тільки кількість, але і якісний склад білків.
Протівіті - збалансований комплекс з 11 незамінних амінокислот. На відміну від білків їжі, які розщеплюються до вільних амінокислот і засвоюються годинами, протівіті у вигляді готових амінокислот повністю засвоюється за 25 хвилин.
L-ізолейцин і L-валін - беруть участь у синтезі гемоглобіну, регулювання рівня цукру в крові. Ці амінокислоти важливі для осіб, що зазнають великі фізичні навантаження.
L-лізин - входить до складу всіх білків тваринного походження. Сприяє підтримці азотистого балансу, формуванню кісткового апарату, засвоєнню кальцію. Входить до складу ферментів, антитіл, гормонів. Ефективний для відновлення тканин після травм.
L-фенілаланін - бере участь у процесах переносу нервових імпульсів, впливає на настрій. Допомагає підтримувати бадьорість і ясність мислення, надає антидепресивну дію, допомагає впоратися із синдромом хронічної втоми, розладами уваги.
З фенілаланіну в організмі синтезується інша амінокислота - тирозин, з якої в подальшому - адреналін.
L-глютамін - з цієї амінокислоти синтезуються глутамінова і гамма-аміномасляна кислоти, які мають важливе значення для функцій мозку.
L-лейцин - особливе значення має для відновлення травмованих кісток, шкіри, м'язів. Нормалізує рівень цукру в крові, стимулює синтез гормону росту.
L-метіонін - сприяє синтезу холіну, знижує ризик розвитку ожиріння печінки при різних патологіях.
L-треонін - важливий для підтримки структури сполучної тканини та шкіри. Перешкоджає відкладення жиру в печінці. Стимулює продукцію антитіл.
L-аргінін - бере участь у детоксикації шкідливих речовин в печінці. Сприяє виробленню інсуліну та гормону росту, а також знижує накопичення жиру в організмі.
L-гістидин - приймає участь в процесах росту і відновлення тканин. Необхідний для утворення клітинних елементів крові.
L-триптофан - бере участь у синтезі ніацину, а також серотоніну - нейромедіатора головного мозку.
Білки беруть участь в обміні речовин і енергії, є структурним елементом всіх тканин. Зниження добової норми споживання білків веде до зменшення м'язової маси та порушення більшості функцій в організмі. Основне джерело білка - харчові продукти. Але навіть регулярно споживана білкова їжа не завжди належним чином заповнює потреби організму, оскільки важливо не тільки кількість, але і якісний склад білків.
Протівіті - збалансований комплекс з 11 незамінних амінокислот. На відміну від білків їжі, які розщеплюються до вільних амінокислот і засвоюються годинами, протівіті у вигляді готових амінокислот повністю засвоюється за 25 хвилин.
L-ізолейцин і L-валін - беруть участь у синтезі гемоглобіну, регулювання рівня цукру в крові. Ці амінокислоти важливі для осіб, що зазнають великі фізичні навантаження.
L-лізин - входить до складу всіх білків тваринного походження. Сприяє підтримці азотистого балансу, формуванню кісткового апарату, засвоєнню кальцію. Входить до складу ферментів, антитіл, гормонів. Ефективний для відновлення тканин після травм.
L-фенілаланін - бере участь у процесах переносу нервових імпульсів, впливає на настрій. Допомагає підтримувати бадьорість і ясність мислення, надає антидепресивну дію, допомагає впоратися із синдромом хронічної втоми, розладами уваги.
З фенілаланіну в організмі синтезується інша амінокислота - тирозин, з якої в подальшому - адреналін.
L-глютамін - з цієї амінокислоти синтезуються глутамінова і гамма-аміномасляна кислоти, які мають важливе значення для функцій мозку.
L-лейцин - особливе значення має для відновлення травмованих кісток, шкіри, м'язів. Нормалізує рівень цукру в крові, стимулює синтез гормону росту.
L-метіонін - сприяє синтезу холіну, знижує ризик розвитку ожиріння печінки при різних патологіях.
L-треонін - важливий для підтримки структури сполучної тканини та шкіри. Перешкоджає відкладення жиру в печінці. Стимулює продукцію антитіл.
L-аргінін - бере участь у детоксикації шкідливих речовин в печінці. Сприяє виробленню інсуліну та гормону росту, а також знижує накопичення жиру в організмі.
L-гістидин - приймає участь в процесах росту і відновлення тканин. Необхідний для утворення клітинних елементів крові.
L-триптофан - бере участь у синтезі ніацину, а також серотоніну - нейромедіатора головного мозку.